10 Méter LED Szalag Szett Beltéri RGB Színes 5050 60 LED/M Mi-Light Controlled

Kiválóan alkalmas rejtett világításnak led díszlécbe, álmennyezetbe, otthoni hangulat és dekor világításnak, kirakat világításnak stb.

Az érintős rádió frekvenciás távirányító segítségével könnyen beállíthatod a számodra kedves színt, fényerőt és fényeffektet.

A csomagban tartalma: 2 x 5 méter 5050 60LED/m RGB 12V 9.6W/m beltéri LED szalag, érintős Mi-Light vezérlő, 12V 150W hálózati tápegység.

A Mi-Light termékcsalád átfogó megoldást nyújt LED szalagok és egyéb LED-es fényforrások vezérlésére. Rendkívül megbízható, felhasználóbarát és praktikus. A lehetőségek határtalanok, a Mi-Light vezérlők és fényforrások egyszerűen zónákra oszthatók és külön-külön vagy egyben is szabályozhatod őket különböző távirányítókkal, fali vezérlőkkel és telefonos applikációval (Wi-Fi Box szükséges hozzá).

600 lumen / méter

A csomag NEM tartalmazza az összekötéshez szükséges kábeleket, csatlakozókat!

Fontos tudnivalók:

  • 5 méter feletti LED szalag rendszerek beüzemelését csak hozzáértő személy végezheti.
  • a LED szalagokat az egyenletes fényerő és a hosszú élettartam érdekében 5 méterenként tápláld meg, lehetőleg mindegyik tekercs elejét és végét egyaránt. (Célszerű a vezérlőből elindulni egy gerinc kábellel és arról 5 méterenként “Y” elágazást csinálni a LED szalagoknak) Itt találod a szükséges kiegészítőket: https://bpled.hu/led-szalagok-es-kiegeszitoik-157/szerelesi-kellekek-174
  • Amennyiben polisztirol díszlécbe szeretnél rejtett világítást, a díszléc belső oldalát érdemes öntapadós alu szalaggal kibélelni, ezáltal nem fog átlátszani és nagyobb lesz a fényérzet.
  • A szalag öntapadós, de tartósan csak zsírtalanított fényes felületen fog megtapadni, egyéb felületekre kétoldalú ragasztót vagy LED alu profilt ajánlunk.

Tömeg 1.09 kg
Méretek 150 × 100 × 200 mm
Színhőmérséklet

Teljesítmény (led szalag)

Lumen / Méter

LED Chip

LED Sűrűség

IP Védelem

IP20

Táp teljesítménye

0 W

Működés (vezérlő fajtája)

Tanusítványok

CE, RoHS

Garancia idő

1 év

Színvisszaadás CRI

80

Tartozékok

tápegység, vezérlő

Sugárzási szög

120

Fényerőszabályzás

dimmelhető

Hosszúság (led szalag)

10 Méter LED Szalag Szett Belt...

16,256 Ft | Netto: 12,800 Ft | / darab

Raktáron, szállítás 1 munkanap.